STN ISO 14785: 2015 (95 4021), Turistické informačné centrá. Informačné a recepčné služby návštevníkom. Požiadavky. - Orieška, Ján; Gajdošík, Tomáš; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 116 Služby (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO 14785: 2014
Spracovateľ: Ján Orieška, Tomáš Gajdošík. Technická komisia: TK 116 Služby
Keywords: normy