STN EN 60335-2-97/A12: 2015 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-97 Osobitné požiadavky na pohony roliet, markíz, žalúzií a podobných zariadení. Zmena A12 - Vámošiová, Iveta; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto zmena A12 STN EN 60335-2-97: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-97: 2006/A12: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60335-2-97: 2007/A12 z júla 2015 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy