STN EN 730-2: 2003 (05 4230), Zariadenia na plameňové zváranie. Bezpečnostné zariadenia Časť 2 Bezpečnostné zariadenie bez poistky proti spätnému vniknutiu plameňa - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto národná norma je slovenskou verziou EN 730-2: 2002