STN EN 730-2: 2003 (05 4230), Zariadenia na plameňové zváranie. Bezpečnostné zariadenia Časť 2 Bezpečnostné zariadenie bez poistky proti spätnému vniknutiu plameňa - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto národná norma je slovenskou verziou EN 730-2: 2002
Táto norma spolu s STN EN 730-1 nahrádza STN EN 730 z novembra 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Peter Lakatoš. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy