STN EN ISO 15615: 2003 (05 4635), Zariadenia na plameňové zváranie. Acetylénové združené rozvodné systémy na zváranie, rezanie a príbuzné procesy. Bezpečnostné požiadavky vo vysokotlakových zariadeniach (ISO 15615: 2002). - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15615: 2002