STN EN ISO 15615: 2003 (05 4635), Zariadenia na plameňové zváranie. Acetylénové združené rozvodné systémy na zváranie, rezanie a príbuzné procesy. Bezpečnostné požiadavky vo vysokotlakových zariadeniach (ISO 15615: 2002). - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15615: 2002
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN ISO 15615 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy