STN EN 22401: 1998 (05 5011), Obalené elektródy. Stanovenie výťažku, účinnosti a koeficientu navárania. - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 22401: 1994