STN EN ISO 8249: 2003 (05 5018), Zváranie. Stanovenie feritového čísla (FN) zvarových kovov austenitických a duplexných feriticko-austenitických Cr-Ni nehrdzavejúcich ocelí (ISO 8249: 2000). - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Březina, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN ISO 8249: 2000