STN EN ISO 18273: 2004 (05 5301), Zváracie materiály. Drôty, tyčky a drôtové elektródy na zváranie hliníka a zliatin hliníka. Klasifikácia (ISO 18273: 2004). - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 18273: 2004