STN EN ISO 18273: 2004 (05 5301), Zváracie materiály. Drôty, tyčky a drôtové elektródy na zváranie hliníka a zliatin hliníka. Klasifikácia (ISO 18273: 2004). - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 18273: 2004
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy