STN EN 12536: 2001 (05 5320), Zváracie materiály. Tyčinky na plameňové zváranie nelegovaných a žiarupevných ocelí. Klasifikácia. - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Zavadil, Zdeněk; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 70 Svařování (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12536: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza STN 05 5320, STN 05 5321 a STN 05 5322 z 8. 7. 1987 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Peter Lakatoš, Zdeněk Zavadil. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy, TNK 70 Svařování
Keywords: normy