STN EN ISO 12224-2: 2002 (05 5607), Rúrková spájka plnená tavivom na mäkké spájkovanie. Špecifikácia a skúšobné metódy Časť 2 Stanovenie obsahu taviva (ISO 12224-2: 1997) - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 12224-2: 1999
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy