STN EN ISO 9455-2: 2001 (05 5655), Tavivá na mäkké spájkovanie. Skúšobné metódy Časť 2 Stanovenie neprchavých látok, ebuliometrická metóda (ISO 9455-2: 1993) - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9455-2: 1995
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy