STN EN ISO 9455-3: 2001 (05 5655), Tavivá na mäkké spájkovanie. Skúšobné metódy Časť 3 Stanovenie čísla kyslosti, potenciometrická metóda a vizuálna titrácia (ISO 9455-3: 1994) - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9455-3: 1994