STN EN 1045: 2001 (05 5656), Tvrdé spájkovanie. Tavivá na tvrdé spájkovanie. Klasifikácia a technické dodacie podmienky. - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1045: 1997
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Peter Lakatoš. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy