STN EN 29455-1: 2001 (05 5707), Tavivá na mäkké spájkovanie. Skúšobné metódy Časť 1 Stanovenie neprchavej látky gravimetrickou metódou (ISO 9455-1: 1990) - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 29455-1: 1993