STN EN ISO 9455-6: 2001 (05 5707), Tavivá na mäkké spájkovanie. Skúšobné metódy Časť 6 Stanovenie obsahu a zisťovanie prítomnosti halogenidov (s výnimkou fluoridov) (ISO 9455-6: 1995) - Paldanová, Iveta; Lakatoš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9455-6: 1997