STN EN 29455-8: 1997 (05 5707), Tavivá na mäkké spájkovanie. Skúšobné metódy Časť 8 Stanovenie obsahu zinku - Paldanová, Iveta; Brodňan, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 29455-8: 1993