STN EN 29455-11: 1997 (05 5707), Tavivá na mäkké spájkovanie. Skúšobné metódy Časť 11 Rozpustnosť zvyškov taviva - Paldanová, Iveta; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 29455-11: 1993