STN EN 29455-11: 1997 (05 5707), Tavivá na mäkké spájkovanie. Skúšobné metódy Časť 11 Rozpustnosť zvyškov taviva - Paldanová, Iveta; Války, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto národná norma je identická s EN 29455-11: 1993
Spracovateľ: Iveta Paldanová, Miroslav Války. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy