STN EN 29455-14: 1996 (05 5707), Tavivá na mäkké spájkovanie. Skúšobné metódy Časť 14 Stanovenie priľnavosti zvyškov taviva - Paldanová, Iveta; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto národná norma je identická s EN 29455-14: 1993