STN EN 12799: 2002 (05 5922), Tvrdé spájkovanie. Nedeštruktívne skúšanie spájkovaných spojov. - Ponca, Viliam; Lakatoš, Peter; Láska, Zdeněk; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 70 Svařování (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12799: 2000 v českom jazyku
Spracovateľ: Viliam Ponca, Peter Lakatoš, Zdeněk Láska. Technická normalizační komise: TNK 70 Svařování
Keywords: normy