STN EN 12831: 2003 (06 0210), Vykurovacie systémy v budovách. Metóda výpočtu projektovaného tepelného príkonu. - Magyar, Ján; Tölgyessyová, Henrieta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12831: 2003