STN EN 12831: 2003 (06 0210), Vykurovacie systémy v budovách. Metóda výpočtu projektovaného tepelného príkonu. - Magyar, Ján; Tölgyessyová, Henrieta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 92 Vykurovacie systémy v budovách (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12831: 2003
Táto norma nahrádza STN 06 0210 od 1. 4. 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Magyar, Henrieta Tölgyessyová. Technická normalizačná komisia: TNK 92 Vykurovacie systémy v budovách
Norma je nahradená normou STN EN 12831-1 z marca 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy