STN 06 0220: 1995, Ústredné vykurovanie. Dynamické stavy. - Valenta, Vladimír; Jirout, Vladimír; Zelinová, Ingrid; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Spracovateľ: Vladimír Valenta, Vladimír Jirout, Ingrid Zelinová.
Keywords: normy