STN EN 12170: 2003 (06 0810), Vykurovacie systémy v budovách. Postup prípravy dokumentácie o prevádzke, údržbe a používaní. Vykurovacie systémy, ktoré si vyžadujú vyškolenú obsluhu. - Petráš, Dušan; Šabíková, Jana; Tölgyessyová, Henrieta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 92 Vykurovacie systémy v budovách (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12170: 2002
Spracovateľ: Dušan Petráš, Jana Šabíková, Henrieta Tölgyessyová. Technická normalizačná komisia: TNK 92 Vykurovacie systémy v budovách
Keywords: normy