STN EN 442-1: 2000 (06 1100), Radiátory a konvektory Časť 1 Technické parametre a požiadavky - Rypák, Rudolf; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 442-1: 1995
Spracovateľ: Rudolf Rypák, Ján Madár.
Keywords: normy