STN EN 442-1/A1: 2004 (06 1100), Radiátory a konvektory Časť 1 Technické parametre a požiadavky. Zmena A1 - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 442-1: 2000 je slovenskou verziou EN 442-1: 1995/A1: 2003
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy