STN EN 442-2: 2000 (06 1100), Radiátory a konvektory Časť 2 Skúšanie a vyhodnotenie výkonu - Rypák, Rudolf; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 442-2: 1996