STN EN 442-2: 2000 (06 1100), Radiátory a konvektory Časť 2 Skúšanie a vyhodnotenie výkonu - Rypák, Rudolf; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 442-2: 1996
Táto norma nahrádza STN 06 1105 z 24. 10. 1981 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 51 Plynárenstvo
Dátum účinnosti opravy normy: december 2003
Keywords: normy