STN EN 442-2/A1: 2002 (06 1100), Radiátory a konvektory Časť 2 Skúšanie a vyhodnotenie výkonu. Zmena A1 - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto zmena STN EN 442-2: 2000 je identická so zmenou EN 442-2: 1996/A1: 2000