STN EN 442-2/A1: 2002 (06 1100), Radiátory a konvektory Časť 2 Skúšanie a vyhodnotenie výkonu. Zmena A1 - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 92 Vykurovacie systémy v budovách (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto zmena STN EN 442-2: 2000 je identická so zmenou EN 442-2: 1996/A1: 2000
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 92 Vykurovacie systémy v budovách
Keywords: normy