STN EN 442-2/A2: 2004 (06 1100), Radiátory a konvektory Časť 2 Skúšanie a vyhodnotenie výkonu. Zmena A2 - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A2 STN EN 442-2: 2000 je slovenskou verziou EN 442-2: 1996/A2: 2003
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy