STN EN 442-3: 2004 (06 1100), Radiátory a konvektory Časť 3 Posudzovanie zhody - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 442-3: 2003
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 442-3 z mája 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy