STN EN 12815: 2002 (06 1204), Spotrebiče na varenie pre domácnosť na tuhé palivá. Požiadavky a skúšobné metódy. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Petrašová, Ivana; Remeš, Petr (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 12815: 2001