STN EN 13229: 2002 (06 1205), Vstavané spotrebiče na vykurovanie a kozubové vložky na tuhé palivá. Požiadavky a skúšobné metódy. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Petrašová, Ivana; Remeš, Petr (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 13229: 2001