STN EN 13240: 2002 (06 1206), Spotrebiče na tuhé palivá na vykurovanie obytných priestorov. Požiadavky a skúšobné metódy. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Petrašová, Ivana; Remeš, Petr (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 13240: 2001