STN EN 13240: 2002 (06 1206), Spotrebiče na tuhé palivá na vykurovanie obytných priestorov. Požiadavky a skúšobné metódy. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Petrašová, Ivana; Remeš, Petr; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 26 Spotřebiče na pevná, kapalná a plynná paliva (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 13240: 2001
Táto norma nahrádza STN 06 1212 z 12. 9. 1984 a STN 06 1217 z 11. 7. 1986 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Ján Madár, Ivana Petrašová, Petr Remeš. Technická normalizační komise: TNK 26 Spotřebiče na pevná, kapalná a plynná paliva
Dátum účinnosti opravy normy: máj 2007
Keywords: normy