STN EN 30-2-1: 2000 (06 1410), Varné spotrebiče na plynné palivá pre domácnosť Časť 2-1 Racionálne využívanie energie. Všeobecne - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 30-2-1: 1998