STN EN 30-2-1: 2000 (06 1410), Varné spotrebiče na plynné palivá pre domácnosť Časť 2-1 Racionálne využívanie energie. Všeobecne - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 30-2-1: 1998
Táto norma spolu s STN EN 30-1-1 nahrádza STN 06 1410 zo 14. 5. 1990 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy