STN EN 30-2-1/A2: 2005 (06 1410), Varné spotrebiče na plynné palivá pre domácnosť Časť 2-1 Racionálne využívanie energie. Všeobecne. Zmena A2 - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A2 STN EN 30-2-1: 2000 je slovenskou verziou EN 30-2-1: 1998/A2: 2005