STN EN 30-2-2: 2001 (06 1410), Varné spotrebiče na plynné palivá pre domácnosť Časť 2-2 Racionálne využívanie energie. Spotrebiče s rúrami na pečenie a/alebo ražňami s nútenou konvekciou - Madár, Ján; Škamla, Ján; Remeš, Petr; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 26 Spotrebiče na plynná, kapalná a pevná paliva (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 30-2-2: 1999 v českom jazyku
Spracovateľ: Ján Madár, Ján Škamla, Petr Remeš. Technická normalizační komise: TNK 26 Spotrebiče na plynná, kapalná a pevná paliva
Keywords: normy