STN EN 26 + AC: 1999 (06 1411), Prietokové ohrievače vody s atmosférickými horákmi na plynné palivá na ohrev úžitkovej (pitnej) vody. - Rypák, Rudolf; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 26: 1997 vrátane zmeny AC: 1998