STN EN 26 + AC/A1: 2002 (06 1411), Prietokové ohrievače vody s atmosférickými horákmi na plynné palivá na ohrev úžitkovej (pitnej) vody. Zmena A1. - Madár, Ján; Bendis, Robert; Remeš, Petr; Petrašová, Ivana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto zmena A1 STN EN 26 + AC: 1999 je identická so zmenou EN 26: 1997/A1: 2000 v českom jazyku