STN EN 26 + AC/A1: 2002 (06 1411), Prietokové ohrievače vody s atmosférickými horákmi na plynné palivá na ohrev úžitkovej (pitnej) vody. Zmena A1. - Madár, Ján; Bendis, Robert; Remeš, Petr; Petrašová, Ivana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 26 Spotřebiče na pevná, kvapalná a plynná paliva (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto zmena A1 STN EN 26 + AC: 1999 je identická so zmenou EN 26: 1997/A1: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 26 + AC/A1 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Madár, Robert Bendis, Petr Remeš, Ivana Petrašová. Technická normalizační komise: TNK 26 Spotřebiče na pevná, kvapalná a plynná paliva
Keywords: normy