STN EN 26 + AC/A2: 2005 (06 1411), Prietokové ohrievače vody s atmosférickými horákmi na plynné palivá na ohrev úžitkovej (pitnej) vody. Zmena A2. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A2 STN EN 26 + AC: 1999 je slovenskou verziou EN 26: 1997/A2: 2004
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy