STN EN 89 + A1 + A2: 2001 (06 1414), Zásobníkové ohrievače vody na plynné palivá na ohrev úžitkovej (pitnej) vody určené pre domácnosť. - Rypák, Rudolf; Madár, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 89: 1999 vrátane jej zmien A1: 1999 a A2: 2000