STN EN 89 + A1 + A2: 2001 (06 1414), Zásobníkové ohrievače vody na plynné palivá na ohrev úžitkovej (pitnej) vody určené pre domácnosť. - Rypák, Rudolf; Madár, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 89: 1999 vrátane jej zmien A1: 1999 a A2: 2000
Spracovateľ: Rudolf Rypák, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 51 Plynárenstvo
Norma je nahradená normou STN EN 89 z októbra 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy