STN EN 484: 2000 (06 1452), Požiadavky na spotrebiče na skvapalnené uhľovodíkové plyny. Samostatné varné jednotky vrátane varných jednotiek s ražňom na vonkajšie používanie. - Rypák, Rudolf; Madár, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 484: 1997
Spracovateľ: Rudolf Rypák, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy