STN EN 497: 2000 (06 1453), Požiadavky na spotrebiče na skvapalnené uhľovodíkové plyny. Viacfunkčné varné horáky na vonkajšie používanie. - Rypák, Rudolf; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 497: 1997